Programa Cinema

Dilluns 23 – 20:30Hotel Bombay – VOSE

Mumbai, 2008. Els convidats a l’hotel Taj Mahal Palace viuen moments de terror. Un grup de terroristes paquistanesos envaeixen el lloc i mantindrà les persones com a renovades durant les 68 hores. Desesperats, un grup de funcionaris i clients.

Dimarts 24 – 20:30 – Sospecha – VOSE 

Un atractiu vividor coincideix al tren amb una jove ingènua que acabarà havent de pagar-li el bitllet. Més endavant, tornen a trobar-se en una festa i, després d’un breu romanç, ella decideix casar-se amb ell, tot i l’oposició del seu pare. Considerada per tots, inclosa la seva família, una solterona, està obstinada a demostrar-los que algú la pot estimar. Un dels clàssics del mestre del suspens que li va valdre un Oscar a Joan Fontaine.

Dimecres 25 – 20:30 – L’estat contra Mandela i els altres – VOCAT

La lluita contra l’apartheid només recorda al seu líder: Nelson Mandela. Però hi havia set homes més que, com ell, es van enfrontar a la pena de mort com a presos polítics. Lluitant contra un implacable fiscal, van decidir convertir la seva opinió en una tribuna contra l’apartheid. Gràcies als arxius d’àudio de les audiències podem reviure aquest moment històric per primer cop.

Dijous 26 – 20:30 – Doctrina – Català

Amb presència del director Joan Frank Charansonnet

Un assassí en sèrie que fa més de vint anys que està empresonat rep la visita d’un periodista i excorresponsal de guerra a l’Orient Mitjà que té l’encàrrec de publicar un article sobre la vida del reclús, realitzant un dur viatge al passat del reclús que recorre els moments més impactants de la seva vida, alhora que segueix la seva posada en llibertat i la seva arribada a un petit poble de la Costa Brava, on s’obrirà un debat social sobre la reinserció.

Divendres 27 – 20:30 –  The outlaws – VOCAT

PREESTRENA

Ni la més despietada de les bandes espanta el detectiu Ma, que té a ratlla el virulent barri de Garibong, almenys fins a l’arribada dels Black Dragon, que acaben de viatjar de la Xina a Seül i que s’han proposat escombrar la competència criminal. The Outlaws recupera, a cops de puny, un dels capítols més cruents de la història recent de Seül: l’anomenat incident Heuksapa.